Stronger Life

Snart helt klara

Redan dags för lunch och jag har knappt hunnit reagera att det gått en förmiddag. Jag prata med min mor nyss och märkte hur jag hade svansen mellan benen, som om jag gjort fel i helgen hahaha. Kände mig som 20 år igen.. eller 17 kanske. Jag mår fortfarande lite halvtrasigt men mest trött. Har ingen aptit men det är också värmen.

Hur som helst, skulle träna idag men ärligt, orkar man det? Kanske testat lite lätt här hemma sen.
Ska fixa något smoothie att dricka eller nått.
Har ni hört om de där Breatharian. De som lever på att bara andas och ingen föda? Alltså va? Så sjukt. Klart man ska äta föda, hur trot du att du ska leva annars? Tydligen så ska man kunna andas på rätt sätt (yogaandningar) och inte bli hungrig och kunna leva på mindre mat. Ja jag vet inte vad jag ska säga om det. Absolut att vi människor överäter ibland, glupska och giriga. Men man kan inte tro att man ska sluta äta överhuvudtaget.

Hur som helst. Nu ska jag försöka få i mig något att äta och sen får vi se vad jag gör. Tränar eller inte?
Jo jag har lite tur idag också, målaren kom förbi och började med lilla gäst toaletten, lilla hallen och imorgon börjar han med sovrummen. Snart är hela lägenheten målad och fräsch. Jag längtar tills vi kan få upp alla tavlorna också. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.