Stronger Life

Helgen som varit

Vilken helg vi har haft. Det har varit kanonväder, kanonmysigt och härligt. Hela helgen började i fredags på midsommar. Vi hade ju picknick ute på stranden hela dagen. Drack lite god champagne och badade. Sen på lördagen så åkte vi mot Södertälje, Gnesta. Det finns ett bad som heter Klämmingbergsbadet. Det va så fint vatten, det va riktigt vackert och de hade små stugor som man kunde hyra. Vi hyrde alla 4 och grillade hela dagen lång. Musik, bad, sol och massa prat. Vi ses inte jätteofta med släktingarna från makens sida så vi hade mycket att uppdatera varandra med.

Det va riktigt vackert. Att se solnedgången, det lilla den gick ner, för det blev aldrig mörkt nämligen. Barnen fick för första gången vara uppe till efter 12 på natten.

Det fanns en massa god dricka men efter att själv minnas hur man mådde som barn, när man var bland berusad vuxna. Känslan va inte trevlig så varför göra så mot sina egna barn? Sen tycker jag att man får göra hur man vill men det är ändå lite farligt att släppa garden helt speciellt vid vattnet.

Jag är otroligt stolt över min man som tog sina få öl och sen hade koll på barnen. Jag fick vara den som släppte loss lite och det fick jag känna på dagen efter kan jag säga.

Men vi hade en riktigt trevlig stund tillsammans. Jag är glad och tacksam för den tid vi fått ihop och att se min man så glad över att få spendera en dag med sin släkt också. Och även barnen med sina kusiner.

Jag växte upp med en mor och en far vid min sida. Jag hade inga släktingar här i landet, nära mig. Vi fick åka till andra sidan Atlanten för att få se släkten. Men mina barn, de har fastrar, farbror, farfar, morföräldrar, kusiner vid sin sida. Vi måste bara bli bättre på att ses oftare.

Hoppas ni har haft en fin helg och får en fin vecka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.