Stronger Life

Helgens planer

Det är midsommarledigt för mig nu. Hur ser planerna ut för denna helg då? Idag är det ju torsdag, händer inte mycket mer än planering på högsta nivå. Handla mat inför fredag och lördag samt söndag. Göra klart nästa veckans matlista så att vi är redo på söndag när vi kommer hem.

Imorgon fredag blir det nog picknick ute på någon äng, park eller liknande. Med vilka, får vi se.
På lördag morgon åker vi lite längre bort från Stockholm och ska möta upp hela makens familj för att fira midsommar (latino) som vi kallar det. Firas alltid i efterhand. Då hyr vi lite stugor vid en badplats och stannar över natten och grillar. Väldigt mysigt och familjärt.
Söndag åker vi hem relativt tidigt för att hinna med det vi har att göra inför kommande vecka. Jag behöver det dessutom för att undvika all stress.

Jag behöver ta hand om mig själv rätt länge efter att ha utsatts för den typ av intensiv stress som jag hade denna vecka och förra. Det går inte att beskriva hur intensiv den va och hur det känns men jag slockar varje natt som om någon slagit ner mig, märker inte ens när. Och jag vaknar varje dag med smärta i bröstet nära hjärtat och andfådd pga hög puls. Så nu är det bara att göra saker i lugn takt, andas, helst inga måsten mer än det jag har idag. Helst träna för att må bra.

Shit förresten, vad har man på sig då?! När man ska ut och sova i stuga med massa myggor och grejer. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.