Stronger Life

Misstag

God kväll, jag vet inte ens vad jag ska kläcka ur mig idag. Det är så mycket som händer men det är privata saker. Jag delar inte helt gärna med mig av sånt som är för privat men det blir svårt att blogga då, för vad skriver man om?

Jag tänker att vi alla gör misstag i livet. Vi har rätt att vara mänskliga, dumma, klantiga men det är vad vi gör med resultatet sen. Hur går vi vidare, det är det som definierar oss. Inte våra misstag. Utan hur vi handskas med de.

Det bästa vi kan göra med våra misstag, det är att ta lärdom av de, titta tillbaka och se vad vi gjorde fel, se på oss själva och lyssna på hur vi mår, vad vi önskar och försöka hitta tillbaka till rätt väg. Det handlar inte om att anklaga oss själva och se ner på oss, utan försöka ta hand om oss själva, varsamt och förlåta oss för att sen kunna gå vidare, inte allt för trasiga. Ibland får vi stå för konsekvenser såklart, och det är också en del av lärdomen. Men huvudsaken är väl att ta lärdom av det hela och gå vidare mer mogen, mer ödmjuk, mer förlåtande till livet.

God natt mina bästa ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.