Stronger Life

Olika besked idag

Okej, först vaknar jag till att Alexandra Nilsson (a.k.a Kissies) har tagit beslutet att sluta blogga. Hon kommer att stänga ner bloggen helt och radera den. Det är ett stort kapitel som avslutas inom sociala medier världen.

Sen får vi besked om att chefen sagt upp sig på vårt jobb. Det kom som en chock!
Sen slutar en annan kollega och även en till kanske får gå i sommar.
Det händer mycket och det är knappt att man hänger med.

Alla avslut är sorgliga tycker jag, men det är nog mest för att jag har separationsångest. Jag tycker verkligen inte om att säga ”Hejdå”.

Men samtidigt så är ett avslut bara en ny början på något annat. Avslut skapar nya möjligheter att göra nytt. Jag försöker alltid öva på att ha bättre mindset i livet. Jag vill inte gå omkring och må dåligt över saker, livet är för kort för det. Precis som så många andra säger, man ska göra sånt man mår bra av. Jag blir glad för Alexandras skull, som går vidare och lägger ner något som får henne att må dåligt. Jag är glad för min chefs skull som går vidare till en tjänst som passar honom som handen i handsken. Gå vidare, gå framåt, lev inte fast i det som är bekvämt, tryggt eller typ nöjd över. Man ska sträva efter mer, man ska vilja ha mer, utvecklas, växa och må bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.