Stronger Life

Det utvecklas

I samarbete med Ejuice

Herre Gud så stressig jag har haft det idag. andan i halsen kan jag säga och pulsen svinhög och nästintill ont på bröstkorgen typ. Vi har en deadline som egentligen är till imorgon men de flesta har piskat oss redan idag. Till råga på allt så strulade systemen jättemycket så en sak som tar 20 minuter att göra, tog mig 60 minuter. Galet.

När det är sådär stressigt så är det sjukt att kroppen fortfarande reagerar på att sakna cigg. Jag har ju varit storrökare tidigare och hur glad jag än är över att ha slutat röka, för jag vill aldrig mer röka!, så kan psyket ändå sakna att ta ett bloss just i stunden då man är som mest arg eller mest stressad. Men jag är så tacksam till att allt förändras, att tekniken avancerar och att man kommer på nya alternativ till såna giftpinnar. För det är ju det de är.

Idag har man ju Ejuice och de har ju också varit väldigt omtalade på olika sätt. I början va det inte samma kontroll på Evätskan som finns där i, men med tiden kom tydligare regler och skarpare kontroller. Idag är tillverkarna tvungna att följa TPD lagen, även återförsäljarna ska följa dessa lagar. En lag som är registrerad hos Folkhälsomyndigheten.

Sen kommer det alltid att vara bäst att inte använda något alls såklart men som min granne som ville sluta röka så tycker jag att det är bra när det finns olika alternativ om man inte klarar av att sluta helt och hållet själv.

Nu har jag tagit mig en kopp te (japp i denna värmen) för att lugna ner mig och mina nerver. Vi får ju inte jobba över eftersom vi är permitterade så jag måste reglera det en annan dag. Och trots det har vi inte hunnit klart än. Men det finns en dag imorgon också och inte är det värt att sluta med huvudvärk och andan i halsen efter en arbetsdag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.