Stronger Life

Inlägget som skulle upp igår..

Sorry men jag hinner inte med bloggen speciellt mycket just nu. Jag vill inte halka efter, vill inte att den ska bli lidande bara för att jag har mycket jobb och med flytten just nu men det blir så ändå. Det är underbara dagar också, man vill knappt vara hemma. Barnen går på sommarfritids men kommer hem väldigt tidigt. Jag svämmar över med jobb och hinner nästan inta ens fixa matlådor eller ta hand om mig själv. Skippar träningar för att hinna med. Det är rätt mycket vi har med oss från radhuset så det blir mycket att bestämma sig över, om man ska ha eller inte. Men jag älskar varje sekund som vi gör något i hemmet, för jag trivs så galet mycket.

Nu när det är vitt på många ställen, när vi placerat soffa, tv och matta så blir allt lite bättre. Men vi har ca 4 rum som ändå ska målas om och risken är att de inte kan komma fören i höst, för det är fullt ös för de i området. Men jag är tacksam om de kan komma överhuvudtaget. 🙂

Jag njuter varje morgon på balkongen, ligger och solar, äter frukost där och har mina möten halvnaken och solar. 🙂 Och på kvällarna så njuter jag för fullt, över att få se solnedgången lysa upp hela vårt vardagsrum och sätter ett härligt ljus i hemmet. Jag mår så otroligt bra just nu. Kan inte ens förstå hur enkelt det va att lämna radhuset. Men samtidigt tror jag att jag inte riktigt känt efter heller. Jag tror att jag liksom undviker att känna efter och samtidigt har jag inte tid heller. Men det är lika bra, jag vill inte bli sentimental som jag är. Jag vill njuta och må bra av det jag har nu och inte det jag förlorat.

God morgon och ha nu en fin torsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.