Stronger Life

Mina kvällar

Något jag känner att jag har haft en sån tur med, är vädret sedan vi flyttade in här. Det känns bara så underbart alltihopa. Lever som i en dröm. Känns som att vi är på semester varje dag, tänk er vilken härlig känsla det är. Undra hur det kommer att kännas på hösten och vintern.

Såhär ser mina härliga kvällar ut. Lite stökigt såklart och så kommer det nog att vara för ett tag framöver men så otroligt härligt med kvällssolen. Vi har gigantiska fönster som man kan öppna och det känns som att man sitter utomhus. Solen rakt i ansiktet och jag bara njuter. Kan livet bli bättre just nu? Jag älskar vartenda sekund.

Sitter fortfarande och jobbar med min mac air, har inte packat upp den stora apple datorn. 😀 Men det kommer sen, vill helst måla klart i rummen först, vet inte ens vart jag ska ha mitt lilla kontor.

Och här nedan är mitt lilla växthus, fast utan själva huset då, haha. Jag har inte hunnit med balkongen som sagt, det får komma sen. Jag tänker att jag ska kolla på Clas Ohlson, Ikea och Bauhaus vad de har för något för hemmaplantering och växthus grejer. Det kommer nog att bli bra. Vi ska även få upp bambuväggar för jag vill inte ha det röda eller svarta från balkongen. Ska även hitta markplattor, klicktrall eller matta, vi får se. Det kommer att bli så kul den här sommaren, på ett sätt va det bra att vi flyttade nu till sommaren. Först ville vi inte det, eftersom vi ville ha en sista sommar på altanen. Men ärligt så är det här bättre, nu har vi något att göra i sommar om vi inte får resa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.