Stronger Life

Jag ser skillnad

God morgon FREDAG ! Shit mina ögon, hela jag är allergisk, men what to do.
Idag är jag ledig från ena jobbet men det andra (sociala medier) fortsätter. Jag ska sitta med fakturering idag. Sen ska jag nog bara köra vidare på hemmet. Jag vill försöka få upp så mycket saker som möjligt. Och idag är ju målaren klar med vardagsrummet också så då kan vi göra klart det rummet. Tre rum av sex (om inte mer) rum klara.

Kommer ni ihåg att jag fick hem Löwengrips Skin reboot. Jag har nu testat den i några veckor och känner ingen superstor skillnad men absolut lite mer slät i hyn. Det är inte så markant som de hade sagt att man skulle kunna se men skillnad ser man faktiskt. Så ja, jag rekommenderar den. Det är ett Anti-Age serum och kan användas över hela ansiktet eller punkt behandla på vissa ställen bara, så som tex argarynkan eller kring ögonen. Jag ångrar att jag inte tog före och efter bilder.

Vill ni testa den så rekommenderar jag att ni köper den här > REBOOT < för de har de bästa priserna på serien på marknaden just nu jag har kollat runt nämligen.

Nu börjar det dåliga vädret så i helgen blir det nog bara fix med hemmet och inte mycket mer.
Nästa vecka så är det ju avslutning i skolan så jag ska kanske se om jag kan hitta någon fin klänning till de.
Nu ska jag ta min kopp kaffe här och försöka hitta lite utemöbler. Jag kan inte bestämma mig för vad vi ska ha ute på balkongen. Om vi ska ha kvar våra möbler som vi har nu, köpa ny loungesoffa eller ha något mer som ett bord? Jag spånar vidare.

Ha en fin dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.