Stronger Life

This morning

God morgon bästa ni ?

Jag är så glad för att det är torsdag idag. Det är min sista arbetsdag denna vecka. Jag ser såå fram emot att få vardagsrummet målat och sen tar vi en paus med målningen. Vi ska ju handla hem massa som är till balkongen också, även garderob och massa annat, så vi har stora utgifter denna månad.

En sak jag har märkt som är negativt med lägenheten, det är att vi har mycket pollen. Vi är omringade av pollenträd och hela familjen känner av det. Eller så är det extra mycket överallt just nu, jag vet inte. Men i förra huset så hade vi inte lika mycket. Men men, jag tänker inte haka upp mig på småsaker.

Nu har jag fått i mig en frukost, kaffe och har massa jobb som väntar. Sen tar jag helg. Shit vad skönt det ska bli. Jag vill fixa i ordning allt här så att jag kan återgå till det normala med mycket annat. Behöver komma igång igen med studierna. Men just nu får det vänta. Jag tänker försöka utnyttja hela sommaren till det också. Plugg, plugg, plugg. Vad mysigt att ligga i solen och läsa bok, eller lyssna på föreläsningarna i mobilen ute på gräset medan familjen badar. Det blir jättemysigt.

Ha en fin torsdag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.