Stronger Life

Våga vara dig!

Ja denna morgon vet jag inte hur jag mår. Är så trött för att jag sover så dåligt. Gnisslar tänder som en tok, vaknar kl 04:00 och börjar grubbla över en massa saker i livet. Så idag är jag rätt mör och speciellt efter allt som varit denna vecka. Det jag är tacksam över, är att det är som fredag för mig idag. Jag är ledig imorgon. Nu hade det varit bra för mig att ha körkort och bil så att jag kunde köra över kartonger och grejer till lägenheten under dagen och inte behöva lämna allt till flyttgubbarna. Men så är det inte så det får blir som det blir.

Det enda jag vet säkert idag, är att jag har en del jobb att ta tag i.

 

God morgon på er. Jag önskar er alla en härlig dag denna torsdag i alla fall. Det ser ut att bli fint och soligt väder, vilket mina fina plantor behöver. 🙂  Jag har inte mycket av riktiga växter i mitt hem men dessa ska jag ge mig fasen på, att lyckas med.

De här är så fina och jag tänker alltid på en vän M som tog hand om mina tomatplantor förra sommaren. Så gulligt, blev så rörd av den gesten.. ja jag vet, jag blir rörd när någon gör något fint för mig. Jag förväntar mig verkligen aldrig något från andra så det betyder mycket för mig.

En sak jag reflekterade i natt också.. Jag är ju som sagt intresserad av beteendevetenskap och det är rätt förundrande hur vi människor gärna försvarar våra dåliga beteenden istället för att våga släppa lite på garden och visa sig sämre i vissa situationer. Det är okej att inte vara perfekt, det är okej att inte alltid göra rätt, det är okej att inte ha allt under kontroll. Du är inte sämre människa för det. Det visar bara just det, att du är människa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.