Stronger Life

Onsdags uppdatering

Innehåller annonslänkar

Nu är det tomt ute på altanen. Det ekar nästan som i tomma rum, om det inte vore för att vi är utomhus. Känslan är blandad och upp å ner. Ibland vill jag bara stanna kvar här, men oftast vill jag bort. Nu vill jag bara att det här går snabbt så att vi inte kan ångra oss.

Radhuset– Idag kommer besiktningskillen över och ska gå igenom huset, göra en kontroll på allt. Medan sitter jag och jobbar eller så kommer han på lunchen vilket då hamnar mitt i träningen/lunchen. Så möjligtvis får jag offra min träning idag. 🙁

Körkortet– Hur går det med övningskörningen? Vi har inte kommit igång än. Förra helgen va ingen bra helg på många sätt och under veckorna hinner vi inte då maken kommer hem sent och det ska lagas middag och allt. Tiden är knapp när man har mindre barn.

Studierna– Saknad av tid gör att detta ligger på paus emot min vilja. Jag mår inte bra när jag har projekt men inte kan göra de. Jag vill inte lägga det åt sidan men just nu hinner jag bara med jobb och barn, inget mer.

Något som blir tufft den här sommaren om vi inte får resa till vårt landställe i Spanien, det är att ha hemmasemester. Nu utan hus och altan/bakgård, så blir det svårare att njuta av en sommar i Sverige. Hade jag varit kvar i huset så hade vi sett till att njuta av poolen, altanen, picknick, tälta ute på baksidan etc. Men nu får jag överlåta det åt andra, att njuta av det liv vi redan tagit del av.

Som ni hör så är jag rätt sentimental av mig, svårt att släppa och fäster mig vid minnen och känslor. Tro mig, jag önskar att jag inte va det, tycker inte om att vara en känslig människa inombords!

 

Världens Minsta Fiskespö / Sovsäck / Liggunderlag / Tält / Picknickkorg / Picknickfilt / Uppblåsbar Vattenpark / Jaccuzzi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.