Stronger Life

Att bli gammal!

Vet ni vad det bästa är med att bli äldre? Att man hör personer som Isabella Löwengrip (Söndagsintervju i podden), om att man måste hitta sig själv för att kunna fortsätta från 27 år och framåt i livet och känna att man är så klar med det. Jag vet vem jag är, jag vet vad jag vill, jag är nöjd med mitt liv, jag är nöjd med mig själv i det stora hela och jag välkomnar min framtid med spänning och pirr i kroppen. Jag ser kanske inte fram emot att bli äldre men jag ser fram emot att få sätta igång med mina planer för min framtid, att designa det liv jag har i vision.

mindset

Kärlek och respekt till sig själv är det viktigaste mission du har i livet. Jag tycker att hemligheten med att komma till den där punkten då du trivs med dig själv, när du inte bryr dig lika mycket om vad andra säger och att du älskar dig som du är oavsett om du har förbättringspunkter eller inte, är att bli äldre. Med ålder kommer acceptans.

Nu anser jag inte mig som ootroligt lastgammal men jag har mina år på nacken. Det gör mig till en säkrare person idag än vad jag var för 5 år sen. Det känns skönt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.