Stronger Life

Så förbereder jag mig inför..

Innehåller annonslänkar

Det börjar bli dags att förbereda sig inför sommaren på många olika sätt. Vissa tänker på figuren och jag tänker inte sticka under stolen med att jag själv tycker om att träna inför sommaren men föredrar att träna inför livet. Jag vill inte bara vara fin och stark inför en sommar, jag vill vara det i livet alltid. Sen kanske andra tänker på hälsa, ja det är viktigt, men inte bara inför en sommar, att detoxa inför sommaren så att man kan köra hårt hela sommaren lång.. Nja, ingen bra idé.

Jag tänker mer på att se till att jag har allt hemma inför sommaren. Solskydd till barn, betakaroten till mig 🙂 Jag brukar nämligen förbereda inför sommaren, med Betakaroten kosttillskott för att snabbt få en snygg gyllenefin bränna. Men visste ni att betakaroten inte bara är bra för att få en fin solkysst bränna utan också ger en viss skyddande effekt från solens skadliga strålar? Japp, glöm inte att skydda med solskyddsfaktor ändå, för det ger inte skydd mot UV strålar!

Kort fakta
Betakaroten fungerar som en antioxidant i kroppen, som hjälper till att motverka att fria radikaler bryter ned våra celler under oxidativ stress. Oxidativ stress uppstår bland annat när vi solar och utsätter oss för solens strålning. –Källa

Nedan ser ni när jag ätit betakaroten i två veckor innan solningen började. Det tar på några minuter. Här har jag solat i 20 minuter!

 

Det som är bra för mig att ta betakaroten kosttillskott är just att jag är en person som lätt får färg men tappar det lätt också. Speciellt i ansiktet men det är ju mest pga den hudvård jag använder (bleker ansiktet). Så med hjälp av betakaroten så håller färgen lite längre än vanligt.

Detta är ej ett samarbete, jag har inte valt att tipsa om ett specifikt märke för jag har testat fler och tycker om de alla. Vill ni ha tips på enskilt märke så kan jag tipsa men annars är de flesta likvärdiga produkter. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.