Stronger Life

Denna morgon

Jag sitter här och försöker planera mina studier lite. Som vanligt så har jag trasslat in mig i allt för många projekt på en och samma gång. Jag är verkligen en sån person som får en kick av energi och vill gärna göra allt samtidigt. Det borde inte vara omöjligt att ha två projekt parallellt men när man har så mycket annat som jag har också, utanför projekten så är det svårt. Så nu sitter jag här och vet inte hur jag ska fördela mina timmar. Idag är ju barnen hemma så jag måste hinna vara med de också. Jag vill hinna med lite av båda men det blir inte tillräckligt. Jaja, det är dagens agenda på morgonen. Planering och studier. Sen kommer mammajobbet igång.

Nu när vi är mer eller mindre typ instänga hemma så tänker jag att det är svårt att bli brun och jag avskyr verkligen att vara vit i ansiktet. Min kropp är brunare än vad ansiktet är, markant skillnad ska jag säga. Så jag plockade fram top favoriterna på bästa Brun-Utan-Sol produkterna.

De flesta är från Ida Wargs BUS serie som hon tog ut, men de är verkligen så bra. Jag använder dropparna varje dag i min hudkräm. Har aldrig varit mer brun och nöjd med min ansiktston. Samt att det blir mindre smink och lättare att bli fräsch. 🙂

James Read // Cocoa Brown // Ida Warg handske // Ida Warg lotion // Ida Warg Spray

 

 

Vill passa på att önska er en härlig dag, full av solsken oavsett hur galet vädret kommer att bli idag. För igår va det galet. Solsken, regn, snö, hagel, sol, snö, sol, regn… ?

Jaja, nu kör vi fredag! God morgon!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.