Stronger Life

Lite om skönhet

Nu har den äntligen släppts!! Jag har väntat länge på att Löwengrip ska släppa sitt serum som Isabella talat om sedan länge. Hon ville egentligen att den skulle heta typ Botox eller va det va men nu fick den inte det namnet så det heter Skin Reboot Serum. Och nu är den här! Finns att beställa här inne till bästa priset (har kollar runt) men den är tillfälligt slut så man kan sätta sig på bevakning! Det här är ett serum med syntetisk orm elixir som ska släta ut rynkorna synbart. Det blir spännande att få testa den här!

 

skonhet

 

Fler produkter jag tycker om att ha hemma för hudvård och skönhet är tex Olga Rönnbergs Kollagen! Den är såå god, jag har den i min smoothie varje morgon. Passar bäst i smoothie med hallon och mango eller blåbär. Mums!!

Med tanke på att kollagen är något man börjar tappa efter 30 års åldern så kan det vara bra att hjälpa kroppen att fylla på lite. Mer fakta under bilden.

Visste du att…

  • Kollagen bygger upp hud, hår, naglar och brosk
  • Huden består av 70 % kollagen
  • En tredjedel av allt protein i kroppen består av kollagen
  • Kroppens egna kollagenproduktion avtar efter 25-års ålder
  • Kollagen kan minska värk i leder

Källa

 

Ett annat märke av bra hudvård är denna: Klairs – Rich moist soothing serum.
Ett japanskt märke som är helt underbart. Jag behöver mycket fukt till min hy och jag säger bara wow. Det är den tredje sista produkten från vänstersida. Men alla dessa är ett kit av perfekt hudvård.

Vad är dina bästa skönhetstips?
Smink, mat, kosttillskott, hudvård? 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.