Stronger Life

Studenten?

Innehåller annonslänkar

Jaha nu va det bestämt då. Det blir avslutning för barnen, i varje klassrum men självklart får föräldrarna inte gå. Det är så tråkigt, så trist att Corona förstör mycket av ens rutiner men man får förstå att det är som det är nu. Jag hade hoppats på att få gå eftersom det är avslut på lågstadiet för min äldsta tjej men jag kan vänta utanför. 🙂 Överraska henne på nått fint sätt.

Hur har ni det med era barn eller era studieavslut? Får ni gå?

 

Nalle med band / Armband / Väska / klänning / Örhängen / Champagneglas med band / Skor

Jag tänker att ni som ändå kommer att ha avslutning i era klassrum, ni som är äldre alltså, kan ju ändå klä er fint och fira det med klasskamraterna. Det kanske inte blir någon student utspring från korridor ut till skolgården som man brukar göra och inte heller kommer det stå en folksamling av morföräldrar, föräldrar, syskon etc. Men det betyder inte att man inte kan fira. Fira med klasskamraterna och sen gå hem och fira med familjen.

Jag tror man får göra det bästa av situationen, hålla humöret uppe så att det inte bara blir skit och klagomål hela sommaren. Vi får göra den här sommaren till en bra sådan, vi får hitta på fina saker att göra med de som betyder något i livet. Familjen ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.