Stronger Life

Till balkong eller altan

Nu börjar jag sakna värmen lite.. Det har varit halvgrått ett bra tag och de varma graderna bara försvann. Det är fortfarande bara början på maj men ändå, saknar det. Jag blev riktigt brun ett tag men börjar redan bli blek igen i ansiktet. Jaja, det kommer väl mer sol sen. Medan hinner jag lista ut i lugn och ro vad vi ska köpa hem till balkongen när vi flyttar. Om allt går som vi hoppas på, så flyttar vi runt den 1 juni. Vi valde att ta en 4a här i området. Köket är nytt men vi måste måla om i alla rum för att de som bor där nu har valt färger som rosa, grönt, blått och blommigt att måla och tapetsera rummen i.

Jag känner mig nervös, nervös och orolig över att inte må bra av det här valet. Så många år jag har velat komma bort från radhus, från två våningar men ändå blir jag orolig över att ta fel beslut. Ibland sover jag inte, ibland oroar jag mig så mycket att jag vill avbryta hela processen, ibland vet jag att det är rätt beslut, ibland vill jag kräkas av illamåendet som alla tankar och känslor orsakar för mig.

Men någonstans vet jag att vi måste göra det här. Av många olika anledningar så behöver vi ta tag i det här nu och inte senare. Det blir vad vi gör det till, vårt hem är där vi är samlade, vi kommer bara att mellanlanda där och sen tar vi oss vidare. För är det något jag vet, så är det att jag inte vill bo i området för alltid, bara tills barnens skola är över.

Nu ska jag fokusera på det som är kul och bra istället.. inreda balkong…

 

Lounge // Pedestal // lyktor // brun lykta // matta // Enhörning //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.