Stronger Life

Idag lyckades vi bra!

Idag blev det en bra eftermiddag. Barnen kom hem när jag slutat jobbet och vi bestämde oss för att baka. Det här med att vi bakar är långt ifrån bra för mig. Jag är så svag för bakelser och godsaker men mina barn ska inte behöva ta smällar åt mig, bara för att jag inte kan behärska mig. Jag får väl jobba på det och motstå så gott jag kan.

För många år sen så fick vi hem en bakbok i ett bloggutskick, från Johanna Westman och Svante Gandini. Signerad och allt 😉  Och nu när barnen hittat boken så är de supertaggade på att testa alla recept. Nu vill ju inte jag gärna testa alla recept men de fick välja ut ett recept var. Det bästa av allt va att vi hade inte ägg och de fick leta upp ett äggfritt recept, och till min förvåning så fanns det flera. 🙂 okunnig som jag är.

Stora tjejen valde att baka småkakor med ”hallonsylt” men vi hade inte hallonsylt så det blev jordgubbssylt och det blev minst lika bra.

 

 

 

Och lilla tjejen valde att baka kladdkaka. Då hade äggen anlänt hem till oss från affären haha. Men jag blev positivt överraskad med att det faktiskt blev gott, jag trodde inte det. Jag brukar sällan lyckad med kladdiga saker men kladdkakan va kanongod. det som inte riktigt blev som det skulle va väl utseendet, så det blev inga direkt fina foton. Jag råkade ta bort underdelen i formen för tidigt (den var fortfarande varm) så den sprack. Men gott va det.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.