Stronger Life

Get your hair done

Jag älskar verkligen dessa mornar, de lugna mornar med barnen utan tjat och skrik. Allt bara flyter på i en härlig takt och det känns bra. Det var länge sen jag hade så mycket tid att jag kunde borsta barnens hår. Men eftersom de har så mycket och rätt så långt hår så tar det mig ca 10 minuter per barn så det är 20 minuter bara hår. Sen är de så stora att de kan borsta sitt egna hår men eftersom det är just så långt så är de inte lika noggranna. Dessutom inser jag att jag behöver mer balsamspray eller ev börja tvätta deras hår oftare än vad vi gör nu, speciellt nu när det är varmt och de svettas mer.

Själv försöker jag hålla mig till 2 gånger i veckan även om jag tränar 4 ggr. Jag kompletterar med torrschampo. Däremot är det svårt att hitta ett som är bra. Testade en från Isabella Löwengrip men just den gav för mycket stadga att det blev som en hårspray. Det tycker jag funkar bra när man ska frisera och gå ut klar. Men jag vill bara ha mjukt och härligt så det passar nog bättre med Batistes produkter för mig. Men om ni har andra tips får ni gärna tipsa mig!

Sen hittade jag mitt löshår från Poze som är jättefint fortfarande och började labba lite med det. Alltså det är ju fint! Det var länge sen jag använde det för jag brukar mest använda sånt när det är speciella tillfällen och jag vill piffa upp mig lite extra. Det är clips så det är enkelt att sätta dit och det finns ju mängder med youtube videon som visar hur man sätter dit de på bästa sätt. Jag kommer ihåg att första gången så tog jag hjälp av min frisörska. Hon klippte och styleade det och sen va det bara att sätta dit det. 🙂

Det är ett bra tips nu dessa tider, att testa hemma tills ni får till det bra. Ingen stress, bara testa och testa. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.