Stronger Life

Veganska Hickap

Innehåller annonslänkar

Idag ska jag rengöra alla mina sminkborstar. Jag är inte den personen som sminkar mig mycket men däremot ofta. Jag använder gärna så naturligt smink som det bara går just för att jag sminkar mig varje dag. Det är ofta jag får höra att man ska vila sitt face men jag är inte den som känner mig bekväm med att gå omkring helt utan smink. Jag ser tröttare ut och känner mig dessutom tröttare. Så mascara ska alltid på i alla fall. Är jag vit som jag är på vinterhalvåret så är det nästan ett måste för mig att ha mineralpuder i alla fall, bara för att jämna ut färgen lite.

Apropå borstar så tänker jag tipsa om dessa. Hickap är ett bra och omtalat märke bland många. Själv har jag fått för mig att allt ska vara veganskt nu och tänka mer på djur och natur så dessa borstar passar ju mig mer än perfekt. Jag gör allt jag kan för att hjälpa till från min sida. Jag lär mig fortfarande så jag kan inte säga att jag gör allt rätt än men jag är på god väg. I helgen testade jag 3 veganska recept för att se om det var dyrt, svårt och gott. Dyrt va det men absolut inte svårt och gott som attans. 🙂

Hickaps Classic Complete Set är en uppsättning veganska borstar med högkvalitativt syntetiskt borsthår.

 

Hickap Classic Complete Set

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.