Stronger Life

Aldrig nöjd!!

God morgon bästa ni 💚

Det är fredag för mig eller nja, egentligen va det fredag igår och idag är det typ lördag. 🙂 Så jag ska njuta av min lite egen tid denna helg.. nä jag menar faktiskt bara idag.. och egentligen bara några timmar för min mor kommer hem till mig i eftermiddag. Herre Gud hur jag än gör så får jag sällan tid för mig själv, haha.

Men jag vill inte låta otacksam så jag är glad för den tid jag faktiskt får överhuvudtaget. Men idag mina kära, så ska jag iväg och köra lite. Har bokat in mig på körlektioner kommande veckor, har bokat in mig på handledarkurs, och har satt igång med teori.

Tyvärr så är mitt problem alltid att jag inte kan hålla mig till en sak tillräckligt länge för att att avklara det. Utan jag börjar med en sak, hoppar över till nästa och så vidare. Men jag vill verkligen få det här att funka på något sätt. Om jag så måste köra teori på dagarna, jobba på förmiddag-eftermiddag och plugga anatomi, leder och muskler på kvällarna så får jag lov att göra det. Vi får se hur länge jag pallar men vi jobbar hemma hela maj också så jag gör det bästa av denna månad.

Nu är det i alla fall dags att skicka ut barnen och komma igång med studier.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.