Stronger Life

Presenttipset!!

I samarbete med presenttipset. com

God morgon finaste ni! Det är redan onsdag och jag mins inte ens att tisdagen har varit. Men jag har rätt mycket på jobbet nu att jag faktiskt inte hinner med en endaste fika. Utan det är bara jobb fram till lunch och samma direkt efter lunch fram till jag loggar ut.

Jag satt just och reflekterade lite hur vårt liv idag ser ut och hur den här semestern ska planeras. Det är ungefär just nu som skolorna vill ha in semesterlappen, jobbet vill ha allt fastställt med semesterplanerna och vi i vår familj brukar boka biljetter. Men det här året blir annorlunda och det blir med största sannolikhet inget resa till vår lägenhet i Spanien. Det är lite tråkigt men ändå något vi förstår fullt ut.

Man får tänka om helt enkelt. Vi brukar ju vara utomlands, alltid, alltid, när våra juli-människor fyller år i familjen. Dvs lillan och maken, de fyller båda i juli. Vi har aldrig varit hemma en födelsedag sedan 12 år tillbaka men någon gång måste vara den första kanske? Eller inte hemma men i Sverige i alla fall. Någon annan stans kanske? Men hur gör vi då?

Vad gör man då, vad köper man då, hur planerar vi redan nu? Går det ens?
Vi brukade ta med oss presenterna till Spanien när vi firade lillan utomlands. Jättemysigt faktiskt fast det är svårt att planera presenter till ett barn utomlands om jag ska vara ärlig. Det finns ju mängder av sidor som tipsar om bra presenter till barn. Jag hittade ett gäng fina smycken som jag vet att lillan skulle älska. Hon är mycket för smycken nu och de är lätta att packa med. Men sen vet jag att hon älskar gossedjur (eller husdjur som hon säger).

Vi kommer nog på något kul men frågan är väl vart vi ska vara någonstans. Hemma vill jag helst inte vara, utan vill nog boka någon resa i Sverige i sånt fall. Packa ner presenterna, ballonger och alla så detaljerna så som vi brukar. Åka på semester och överraska henne på plats. Det är så härligt att överraska barn, de blir så glada och är så tacksamma.

Oj vad tiden rann iväg nu. Drömde mig bort mot sommaren och missade att jag ska ju snart sätta igång med pluggandet igen. Jag älskar det här med permitteringen faktiskt. Jag har så mycket tid för mig själv, love it!!

Ha en fin dag och glöm inte att beställa presenterna i tid så att du kan uppvakta dina nära och kära 😉

Lite andra tips till er som söker presenter just nu, allt finns under länken ovan. ↑

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.