Stronger Life

Jag får allt jag drömmer om!

Sorry att jag inte hunnit fram till datorn.. (läs bloggen) fören nu. Jag hade visst rätt mycket att göra idag. Det blev mycket med barnen denna morgon, teoriplugg, ringa massa samtal, jobba, luncha, jobba, hämta barn, leka och nu middag .. timmarna försvinner så snabbt när man har mycket att göra, så jag missade bloggen helt.

Vi sitter i förhandling för hur vi ska komma att jobba de andra två månader i vår permittering och det ser ut som att vi kommer att jobba 40% och är alltså permitterade 60%. Jag tänker då inte klaga.

Det här är som sagt, en dröm för mig. En dröm som går i uppfyllelse.

Att få jobba hemma, att få jobba några timmar bara. Och sen hinna med allt annat jag önskar att göra. Jag som ofta sagt att jag inte hinner med barnen, familjen, hemmet, studierna, plugga teori, köra, etc. Nu har jag inte all tid i världen för vi jobbar ändå mitt på dagen men några extra mer timmar än vad jag haft förut. Två hela timmar på förmiddagen och 1 timme på eftermiddagen. För mig är detta guld värt.

Det som gör att jag inte har mer tid egentligen, är ju barnen. Eftersom de går till skolan klockan 8 så blir det inte mer än 2 timmar för mig att plugga på, knappt. Men jag tänker inte klaga över en sån sak. För jag får ju en annan sak, lugn och ro. Jag har ofta sagt att jag har för mycket på mig, för mycket stress och att ta allt med barnen på morgonen är jobbigt. Men nu har jag all tid i världen känns det som. Jag går ändå upp 06:00 för att hinna förbereda allt jag vill och inte behöva tjata alls.

Vi har tid för läxor nu, i lugn och ro. Vi har tid för att leka, för att spela spel och lära oss nytt, för att läsa och prata med varandra. ❤️ Till och med plantera igen! haha, vi får se hur bra det går denna gång.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.