Stronger Life

Vid var sitt bord!

Arbetsdagen är över och mina härliga barn är hemma igen. Jag har hunnit plugga teori i 1,5 timmar och sen jobbade jag fram till 14:30. Nu sitter vi alla och gör läxor hehe. Barnen gör matte och läsläxa och jag självtestar mig inom körkortsteori. 🙂 Rätt mysigt att sitta såhär tre på rad.

strongerlife

Jag sitter på det lilla lilla skrivbordet som egentligen är ett nattduksbord och barnen vid var sitt skrivbord. 🙂

 

När maken kommer hem så behöver jag åka förbi mitt kontor och hämta mina skärmar. Jag kommer snart att få mer jobb och det innebär också mer effektivitet så jag tror att det blir bättre om jag får ihop nått riktigt kontor här hemma, på övervåningen. Det jobbiga när det är sol, är att jag tycker om att jobba därute med min bärbara dator (otroligt vad mac’en tål) men med två skärmar och allt blir det svårt. Ja ja, det löser sig.

Vad hände med sommarvärmen? Totalt över nu eller?
Skönt med kortvecka också, jag jobbar fram till onsdagen då torsdagen blir min lediga fredag egentligen. Så två dagar till sen är det ledigt och massa tid för plugg!! Jag är helt inne på att studera, tycker det är ashärligt!

studera-plugga-ptonline

Vad mer händer denna måndag? Inte mycket mer. Jag har hunnit träna, jag har skött kosten, jag har matlådor för hela veckan och jag har snart gjort klart läxorna med båda barnen. Måndagen börjar bra och redo för resten av veckan. Förresten, det blir väl ingen majbrasa i år eller? Vad tror ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.