Stronger Life

Morgontankar och mål

God morgon måndag! 

Helgen va lång men gick ändå rätt snabbt, kanske för att jag hade rätt mycket att stå i. Jag hann med väldigt mycket men hade ändå velat hinna med mer av studierna, både teori och näringslära. Kräsen som alltid.

Hallå, det är slut på den fina värmen! Det kommer inte att bli särklit varmt och soligt denna vecka och det gör att jag inte kan se mina föräldrar heller, eftersom det blir för kallt att sitta utomhus. Hoppas det här vänder snart.

Ibland när jag vaknar, så känns det som att allt är normalt igen, ingen Corona. Men plötsligt slår det mig, sanningen och verkligheten vi lever i. Vi är fast i Sverige, vi kan inte se vårt boende i Spanien på hela året 2020 kanske och det kanske inte blir någon vidare semester heller.

Men jag försöker tänka att det positiva här är att vi ändå har altanen ett bra tag till, kan njuta av våren utanför oss tillsammans med familjen. Vi har kvar våra jobb än så länge och vi sparar enormt mycket pengar. Man måste nog försöka se det positiva.

 

Denna veckas mål: 

? 5 dagars träning

? Intensivt läsa på teori för körkort denna vecka inför handledarkursen om någon vecka

? Testa 3 nya recept denna vecka, gärna veganska, i alla fall vegetariska.

? Må bra hela veckan!! Vara lugn och tro på att allt ordna sig, harmoni och kontroll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.