Stronger Life

Mina söndagar..

Söndag!

Varje söndag morgon vaknar jag först, går upp och myser med barnen lite innan jag fixar mig. Jag går ner till köket, fixar kaffe och gröt till hela familjen medan maken kommer ner och tar hand om barnens resterande frukost. När vi är klara så tar maken och jag vår kaffe in till vardagsrummet och kollar på morgonnyheter tillsammans. Vi sitter och kommenterar, skrattar, blir förvånade, pratar och kollar vidare. Det är vår lilla morgon, enkelt men mysig.

Sen kommer allt igång, Maken drar till träning, jag gör läxor med barnen. Maken kommer hem och städar, jag kör en snabb träning. Vi tvättar, gör matlistor, storhandlar, städar mer och allt det där man gör i hemmet. 🙂

Gammal bild från hallen

En sak som jag börjat gilla på söndagar, är att reflektera hur veckan har varit, vilka mål som är uppnådda, vad behöver jag ändra på eller jobba mer med denna vecka som kommer?

Denna veckans mål blev: 

? Jag lyckades med 4 träningspass denna vecka!

? Jag lyckades inte att vara godisfri i fredags men försökte kompensera upp det på lördagen. Det blev visserligen godis och snacks både fredag och lördag men betydligt mindre än vad jag brukar.

?Jag har studerat träningsläran men inte så mycket som jag borde ha gjort.

? Jag har gått ner 1 kg denna vecka, tränat och ätit bra varje dag (förutom kost på fredag och lördag) men det har gått bra. Mot rätt håll och välbefinnande.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.