Stronger Life

Morgonens tankar

God dag lördag. Jag trodde det va söndag! Härligt att ligga före och inse att det inte är så.

Jag vaknade med en massa åsikter idag, inte bra för jag brukar inte vara omtyckt för mina åsikter men jag är en sån som gärna kastar ur mig de på bloggen. Dock håller jag det alltid privat, vem det gäller.

Jag blev otroligt irriterad på en person som varit hemma sjuk i Corona i många veckor nu men ändå skickar barnen till skolan. Ena dottern går dessutom i parallellklassen och samma fritids som min yngsta dotter. Hur oansvarigt är det inte!? Jag blir så arg, jag menar barnen kan ju vara smittbärare och sen kommer de hem med det till oss och vi till våra föräldrar. Och samma med hennes make,  han går till jobbet.. där bär han på nått och smittar resten, alltså varför fattar inte folk allvaret? Och då skriver hon ändå ut på Facebook statusen att hon har ”träffat på Covid-19 och vädjar att alla ska försöka hålla sig friska och undan.”.. eeehh ja det är ju svårt när hon ändå skickar barn till skolan och make till jobbet.

Ja sen kom nästa grej som kändes lite creepy. Jag håller på att sälja ut en massa saker på Marketplace efter att ha rensat förrådet. En man paxade mina tavlor och höll på att skriva en massa om de, bad om att få paxa de genom en Swish och kommer idag. Men plötsligt så får jag ett meddelande ”du verkar trevlig, är du singel?” Alltså va? Jag svarade att jag var tokgift haha. Men nu är maken och tränar och jag vill inte vara ensam med mannen som kommer, han ser jättecreepy ut. Men samtidigt lite irriterande att man inte kan vara trevlig och sälja tavlor utan att bli raggad på.. jag säljer tavlor inte mig själv.

Jaja, jag brukar inte vara så känslig men idag vaknade jag väl aningen lättirriterad kanske. Jag ska göra klart några jobb jag har på bloggen, skicka några fakturor. Sen får vi se om jag hinner med träning innan vi äter lunch och sticker till shoppingcentrumet för att byta några kläder jag köpt till barnen. Och hinner jag så vill jag förbi min pappa med barnen, ta en promenad med han (på avstånd såklart) och sen hem för lördagsmys.

mama-bloggare-unik-goals

Igår bakade vi förresten, det va rätt så lyckat 😀 Testade Paulas recept på kanelbullesnittar, shit vad gott men oj vad onyttigt för mig. Har gått ner 1 kg denna vecka men då ska jag inte gå upp den på en helg heller. 😀

Kommer med recept och bilder sen! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.