Stronger Life

100% Vegan – Indy beauty!

Innehåller annonslänkar

Morgon på er !

Jag har blivit så härligt brun, är så nöjd redan. Det krävdes bara två fulla soldagar 😀
Jag älskar att sitta ute på altanen när jag kan. Njuta av solen, njuta av lugnet. Tyvärr stör det mig att ha så mycket katter överallt och vi kan knappt ha öppet i vardagsrummet utan att plötsligt ha minst två katter här inne. Och igår hade vi en hund som var på väg in till oss. Ena dottern har ju panik för hundar så hon va måttligt glad över incidenten. Tre djur på en vecka. Nackdelen med att ha radhus. Men snart är den här tiden över. Det är bara en tidsfråga.

 

Det verkar som att idag är det sista dagen med sol och värme, sen blir det 10 grader igen och mulet väder. Typiskt när helgen kommer faktiskt men när man har jobb ja då ska det vara strålande fint väder.

Från det ena till det andra, jag har fått upp ögonen för veganska produkter. Tack vare Therese Lindgren så har jag insett hur mycket skit vi gör som påverkar djuren, hur de lever och vad våra produkter innehåller. Rätt äckligt faktiskt. Men samtidigt rätt naturligt ändå, att man använder sig av djurriket för att skapa saker. Men hur som helst blev jag tvungen att testa Indy Beauty’s produkter.

Jag testade med ögonbryns gelen och mascara curl it! definition

En masacara och en eyebrow gel fix från Indy beauty (länkar finns ovan och här)

Ögonbryns gelen jag har, är NESSA (färgen alltså). Och mascarorna finns bara i svart. Det finns en som heter volym och en som heter definition Curl it. Jag trodde den lockade upp men tror att den bara definerar det fint. Jag är jättenöjd med produkterna. Speciellt ögonbrynsgelen, lättare än vad jag trodde, att få på sig den. Nästa test blir deras solpuder och kanske ögonskugga men det har jag så mycket av så inte än.

 

100 % vegan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.