Stronger Life

Imorgon vill jag njuta

Hej på er denna kyligare kväll. Det är verkligen inte sommar ute, även om man blir lurad och solar hela dagen lång, så blir det iskallt tycker jag, när solen försvinner.

Jag har fått så mycket färg redan, på armar och bröstkorg, mitt ansikte har svårare att få färg pga min hudvård som samtidigt jobbar med att bleka men jag hinner i kapp.

Imorgon är det torsdag och min sista dag för denna vecka, jag är ledig på fredagar!
Idag har jag hunnit med studier, rätt kort. Jobb, vilodag fast jag tog en promenad, besök och läxor med barnen. Vi var och handlade glass också, köpte lite bär och ska ha det som mellis imorgon när jag tänker hämta barnen tidigare. Egentligen ville jag göra det idag men eftersom jag hade besök så blev det inte så. Tanken är dessutom att de har det bra på fritids och leker rätt mycket där men jag tycker det känns dumt att ha de kvar på skolan (fritids) om jag slutat jobbet. Så imorgon hämtar jag upp de tidigt, äter lite glass och bär och beger oss ut på en promenad tycker jag. Jag saknar att faktiskt vara med barnen. Det är inte samma sak när hela släkten är här eller när kompisarna sms’ar och avbryter etc.

Men idag räcker det för mig. Slut som artist och dag satt ta det lugnt inför läggdags lite senare.
Ha en fin kväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.