Stronger Life

Jag börjar gå sönder!

 

Innehåller annonslänkar

Då va det dags att få lite motion snart. Jag har suttit ner hela förmiddagen och behöver sträcka på mig och röra mig. Jag har märkt att mina knän har börjat göra mer ont nu när jag jobbar hemma. Jag sitter otroligt oergonomiskt och med böjda knän på en dålig position, så det påverkar mina leder mer än någonsin. Jag har börjat ta Gurkmeja som är antiinflammatoriskt och brukar funka jättebra på mig. Blandar antingen ner det i mina smoothies på morgonen eller så tar jag tabletterna. Men jag tror på att jag behöver mer promenader, min kropp kan inte vara stilla för länge, jag har såna leder och den övervikten jag la på mig under graviditeten och bar på i så många år, gjorde nog att mina kropp försvagades. Så idag kör jag ben och rumpa på gym och promenad för att rensa tankar och själen, på eftermiddagen. Det gäller bara att övervinna pollen också. Jag skulle ha börjat med mina pollentrix för länge sen (Nasaleze och MSM) ↑

Förresten så har jag varit tvungen att börja med mina kortison tabletter (tyvärr) mot pollenallergi för när jag blir sådär hemskt trött att jag inte orkar något alls, varken äta, laga mat, träna, inget alls.. så måste jag lyfta mig lite med kortison. Man bli ju piggare av det och allergin är puts veck. Inget jag rekommenderar men för vissa av oss är det ett måste.  Nu ska jag försöka få krafter nog till min träning!

Strongerlife

Adidas topp // svart sporttopp // Tränings tights //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.