Stronger Life

Varför tar man inte mer hänsyn?!?!?!

God morgon söndag, jag sitter ute på altanen och njuter av solen medan jag kan. Nä usch nu ska jag inte börja hålla på så men visst kommer det svida att bli av med altanen när vi flyttar…

I morse vaknade jag och blev rätt så irriterad över att läsa nyheterna. Flera tusentals människor åker mer kommunalt nu än för 14 dagar sen och massa människor samlades vid svampen på Stureplan och var ute på krogen, många fler nu än för 14 dagar sen. En tjej ville inte bli intervjuad för hon skämdes över att hon ens va ute. De andra svarade att ”de va inte i riskzonen..”  Men alltså de vet att de gör fel dessutom, men skiter i eller?

Jag blir arg på ungdomarna som är så ignoranta. Hur kan man vara så egoistisk, vi lever verkligen i ett egoistiskt samhälle där vi bara är vana att tänka på oss själva. ”Vad då andra får väl ta ansvar för sig själva, inte ska jag tänka på hela världen…” Många nämner att de avbokar allt om de känner sig krassliga. Jo men då hoppas jag också att du håller avstånd från den du träffar, minst 1 meter. För vi kan vara smittobärare trots noll symptom. Och hur tänker alla som var ute? Tror de att det hela är över? Måste vi göra så att vi får Lock Down i Sverige också? Jag vill helst inte det, jag är nöjd med vårt liv som det är nu. Klart att jag vill ha det friare, så att vi kan resa men bortsett från det så njuter jag rätt så mycket av att jobba hemma, vara mer med familjen, barnen, leker mer, har tid att träna, laga mat etc. Klart att vi kan vara i stan, ta bilen, åk inte kommunalt, håll 1-2 meters avstånd snälla. Låt oss inte göra det här värre.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.