Stronger Life

Vill tatuera mig !

Jag känner mig lite tom idag, tom i skallen, tom i själen. Vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag borde göra. Jag vill göra något men vet inte vad jag ska göra. Jag är ledig men kan inte göra något speciellt. Knäppt allt är.

Jag har suttit och pratat med mina föräldrar, jag har städat, jag har kollat youtube klipp etc. Men vad mer kan jag göra nu? Jag hade kunnat studera såklart, det var ju planen men det kom upp annat i vägen och jag tror jag ska bege mig ut. Berättar mer sen.

Jag har i alla fall kollat runt lite och nu är jag riktigt sugen på att fixa 3D bryn. Såg att det fanns en tjej som är asduktig och som många kända ansikten har gått till. Jag har sett resultatet hur det ser ut efter 1 år och det är fortfarande så fräscht. Så jag är väldigt sugen nu. Dyrt men värt det antar jag. Och egentligen borde man ju redan ha gjort det för solen har ju börjat kika ut och jag är inte den som kan låta bli att sola direkt. Så nu vet jag vem jag ska till men jag vet inte när.. nu eller efter sommaren? Undra hur länge man ska vara utan att sola efter att ha gjort microblading? Någon som vet, som gjort det och vad tyckte du?

Är så galet sugen men tror jag kommer att få vänta till efter sommaren! Jag solar ju så fort jag får chansen, älskar att vara brun och fräsch. 😀

Nu drar jag ut en sväng, ses lite senare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.