Stronger Life

Äkta Influencer look

Innehåller annonslänkar

Vad konstigt det var att åka in till Kungsträdgården och se alla de vackra körsbärsträden utblomma men ändå så bleka. Är det bara jag som tror det eller har de inte varit mycket mer rosa tidigare år? Vad kan det bero på? Men oj vad härligt det va att åka in, att se staden igen och inte bara ens hem och skog. Vi är ju inte ute alls, vi träffar inte andra människor och ser bara min altan mest hela dagarna. Men nu va det nice. Nu mår jag bra igen. Jag har rör mig, varit ute en sväng, fikat på en parkbänk och njutit av solen.

Bara den grejen att få ta på sig kläder, vanliga kläder hahaha, jag låter som att jag varit i värsta karantän men jag levt som det. Jag klagar inte, jag bara påpekar. 😀 För jag tänker absolut inte klaga, jag menar vi har det bra än så länge i Sverige. Vi får gå ut, röra oss, men med ansvarstagande. Jag åker bil in, jag tvättar händerna, jag spritar, jag äter inte ute för att inte riskera smitta etc.

Äkta influenser look 🙂

 

Teddy Jacket / Tailored Pants / Georgia Sunglasses / Crop Top Polo / T-shirt / Singlet / Backback / Earrings / Bracelet / Reebok Classic / Carrara Gold Bottle

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.