Stronger Life

Att byta ner sig!

Innehåller annonslänkar

Igår satt jag ute nästan hela dagen och jobbade först innanför huset med öppen altandörr och sen klev jag ut på altanen och jobbade. Det är så skönt att ha stort och en altan att lyxa till jobbet på. Och jag ska vara ärlig, det här är något som gör ont, ont att lämna. Jag vet ju varför jag flyttar, jag vet varför jag gör det men det känns tungt ändå. Att lämna ett hus, en altan, precis nu är nog inte den bästa idéen jag har haft. Jag menar, det är ju nu man vill ha en altan. Inför våren och sommaren. Men inte jag inte, jag får för mig att göra ett byte i livet nu. Mitt i allt, nu,

Så igår satt jag och försökte peppa mig till att minnas varför jag gör det här. Vad är vi ute efter och varför gör vi det här valet i livet. Vi vill så mycket och ibland får man offra lite för att få det. Vi älskar att resa, att ha tid för annat, att vara nära varandra, att umgås etc. Så ja ett hus, två våningar, är inte vår grej. Det finns så många fler anledningar men vill inte gå in på allt nu, tror jag har gjort det tillräckligt många gånger.

Så jag satt istället igår, med lite inspiration från Pnterest och webb-fönster-shoppade. Jag var inne överallt och sökte inspiration för att inreda balkonger. Jag vill göra det mysigt, fint och lite i den stil vi har haft hittills på altanen. Så jag kommer att söka vidare, tills det känns rätt. 🙂 Det roliga är att man har inredningen framför sig.

 

 

Soffmodul Hörn / Soffmodul / Soffbord / Solcellslykta / Kruka / Vattenkanna / Kuddfodral Linne / Pläd / Knot Kudde / Trädgårdsslang / Munstycke / Ljusslinga Med Glödlampor

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tessie - nybliven 3-barnsmamma

  Härligt med sol ute på altanen, som vi längtat efter våren 🙂 Eftersom läget är som det är i världen just nu så kommer vi inte ut och resa något i sommar – vi investerade istället i en ny altan på uteplatsen, för det är där vi kommer hänga den här sommaren.

  1. Didi

   Låter smart att investera i altanen istället. Vi är ju lite knäppa som kommer ge upp den här altanen för att bo i lägenhet. Inte smart att göra det JUST NU men så får det bli, vi har alltid velat ha lägenhet och då får det bli så. 🙂 Får njuta av Spanien sen.
   Lycka till med altanbyggandet 😀