Stronger Life

Kommer jag att klara av det här?!

Sh*t vad nice med onsdag, mitt i veckan och jag har bara idag och imorgon som jag jobbar. Sen är jag ledig fredag-söndag. Bästa!

Idag vaknade jag pigg på att plugga lite innan jobbet så jag har förberett så mycket jag bara kan. Men det är svårt att hinna med mellan 8-8:45, det är så pass lite tid att det ger mig knappt något alls. Och när jag slutar, så är barnen påväg hem, så ingen tid där heller. Jaja, fredag är jag ledig.

Ibland blir jag osäker på om jag verkligen kommer att klara av det här med studierna. Jag menar, att ha ett jobb, bloggen, familjelivet med två barn och make, huslivet med allt som ska göras och träning samt kost och då har jag inte ens räknat med mina föräldrar som beror av mig (ensam barn som man är) så hur ska jag kunna ge mitt allt i studierna? Och även om jag hade tiden, så kan jag komma på mig själv, att jag tvivlar.

”kommer jag verkligen klara av det här”
”Kommer jag verkligen kunna råge andra människor?”
”Kommer jag klara av tentan?”

Men sen blir jag arg, varför skulle jag inte kunna det liksom? Jag är ju inte dum i huvudet, jag är smart, intelligent och självklart kommer jag att klara av det jag ger mig in på att klara av. Det handlar om viljan och att ge det tid. Men jag är inte mer än människa och självklart tvivlar jag på mig också ibland.

God morgon och ha en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.