Stronger Life

Morgon tankar och bekymmer

morgon

God morgon onsdag, dagen vaknade vacker med sin sol men vad jag sett så ska det mulna på sen och bli en grå dag trots sina 14 grader! Våren kanske är på ingång ändå.

Jag har så många tankar denna morgon. Det känns hemskt att inte kunna vara med barnen fast de är hemma. Istället blir det att de sitter fastklistrade vid sina telefoner och jag får stressutslag av det. De är för små för att sitta med en lur i handen i flera timmar. Men vad mer kan jag erbjuda de? Idiot som jag är, så bytte jag bort min torsdag som jag egentligen var ledig, för en kollega behövde vara ledig då. Så han tog ledigt nu på torsdag och jag jobbar då. Så korkat, tänkte mig inte för alls!

Känner mig utmattad och nedstämt efter denna vecka och det har bara gått två fulla dagar! Men det är hemskt att inte känna sig tillräcklig. Jag ville kunna gå i skogen med de, göra en picknick, leka i en park, cykla eller motionera ute. Men istället sitter jag här och jobbar medan de spelar spel på en mobiltelefon. Ja ja, det finns väl värre saker i livet men ni kanske förstår hur jag tänker.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.