Stronger Life

Att gråta för någon annan

home

 

Morgon på er! Solen skiner och barnen är på bra humör idag, vilket får mig att må prima. Det är verkligen så, när något av ens barn inte må bra (alltså inte sjuk) så mår man heller inte bra. Men när de är glada så blir man glad inombords. Det är som att alla bekymmer försvinner. Det är då jag kan märka vad äkta kärlek är, att kunna känna en sån glädje för någon annan och att dela en sån smärta för någon annan. Ens barn är ens riktiga kärlek. Att kunna gråta för den smärtan som orsakats mot en av ens barn. Att känna den största ångesten och rädslan i livet för att man oroar sig över att något ont ska hända de. Äkta kärlek.

Så vad har denna dag att bjuda på? Det blir lite smått med läxor för att inte ligga och slappa allt för mycket, de tycker om att göra matteläxor och läsa böcker så blir det fint väder, dukar jag upp åt de på altanen. Herre Gud, ska jag verkligen flytta från den här altanen? 🤦🏻‍♀️

Sen har de kompislek några timmar på sitt schema och eftermiddagen önskar jag kunna göra något med de. Det är svårt när man jobbar fram till 15:30 varje dag men om det är lugnt på fredag så flexar jag ut någon timme tidigare.

Men just nu blir det en kaffe för mig och jobb.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.