Stronger Life

Life right now

Jisses, jag har inte sett röken av min ena dotter idag. Det här med att man tror att man gör de en tjänst att ha de hemma på ett lov, det är så fel som det kan bli. På fritids har de skoj men det är ju Corona tider så det är inte läge att ha barn i onödan på fritids om det faktiskt inte behövs. Nu jobbar ju jag hemma så visst skulle jag behöva en viss avlastning men jag överlever med de här. Två barn tillsammans blir rätt enkla. Dock blev det helt oväntat en heldag ute hos en kompis, för ena tjejen och den andra är hemma, så uttråkad och vet inte vad hon ska göra. Jag blir stressad av att se att hon inte kan vara med någon kompis och ännu mer stressad av att se henne fastklistrad vid en mobiltelefon. Men jag har inget att erbjuda henne, som skulle vara bättre, jag sitter själv fastklistrad framför dator och jobbar. Visserligen njuter vi med vårt jobb och mobil, utomhus. 🙂

Det är tur att jag kan jobba med en bärbar dator också och sitta ute på altanen och njuta av solen medan jag jobbar. Så tacksam för mitt jobb, så glad att jag har det här jobbet ändå. Mycket strul men ändå så bra.

Undra om jag kommer kunna klämma in en träning idag? Jag vill inte halka efter en hel vecka bara för att barnen är hemma. Jag tror jag gått upp 2 kg sen jag började jobba hemma. Jag tror det har med att jag äter mer, småäter och rör mig mindre. Vilken kass kombination. Men det är aldrig försent att ändra på det. Mindre ätande, hålla sig till kostschema och röra sig lite mer varje timme nu när man jobba hemma.

Det gäller att njuta av solen idag, för sen blir det inte riktigt lika bra… 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.