Stronger Life

Smider planer idag

God morgon finaste helg, lördag och kära läsare! Solen skiner så fint idag, det är en fin, vacker dag. Och idag är det min mors dag också, hon fyller år. Hon fyller 70 år min mamma och jag kan inte krama om henne. Men för att se det fina i livet och vad vi kan göra för varandra, så inser jag att jag kan ju ta och duka upp ett bord utomhus. Det finns en massa bord där ute i hennes område. Det blir mysigt, speciellt när solen skiner som den gör idag.

Till dagen idag har jag valt att beställa sakerna till kalaset, från Theoochjag.se som för att stötta de lite. Såg att de hade fina saker, det är en mindre butik som finns i Älvsjö och jag tänker att man får göra det som går, för att stötta småföretag. Hon kör ut sakerna till mig idag och lite senare åker jag hem till min mor och pysslar om något bord utanför henne. Hoppas det blir bra.

Min far brukar alltid vara med i vanliga fall men idag går inte det, vi kan inte hämta han eller låta han åka kommunalt. Det bästa är om de äldre stannar hemma. Och eftersom han bor länge bort så får det bli så. Mina föräldrar har ju alltid varit bra vänner, trots skilda vägar för mer än 35 år sen.

Nu är det snart dags att fixa lunch och kanske klämma in ett träningspass där emellan, sen drar vi mot Enskede. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.