Stronger Life

Betyder mer nu

Innehåller annonslänkar

Vilken pressad situation det blir på jobbet när man jobbar på distans. Jag tror missuppfattningarna uppstår lättare och därmed också frustrationen. Många ärenden som kommer in är något man har lust att skrika på men håller tyst och fortsätter med ett stort bett om sin tunga. 🙂

Tur att solen skiner och att det är lunch nu. Det blir träning och en god lunch i solen. Jag som trodde att jag skulle ha tid att studera lite anatomi, så har det inte alls blivit. Så tråkigt men jag ska snart komma igång igen.

Nu är jag redo för att ge järnet. Och juste, jag är ju ledig imorgon så jag har typ fredag idag, shit det hade jag glömt. Vad komiskt om jag hade jobbat på fredag ändå. Man får ju verkligen inte jobba över alls, för då tar staten tillbaka bidraget de ger företagen. Vi har ändå fått en otroligt bra förmån så jag tycker att man ska ta vara på det.

 

När jag loggat ut idag ska jag faktiskt ta på mig vanliga kläder och komma ut lite. Inte på en powerwalk av något slag, utan bara ut till centrum, till affären, till bibblan med barnen, till någon lekpark. Jag behöver byta om, kan inte leva i träningskläder hela tiden. Jag saknar att kunna klä mig i mina finbyxor, skjorta, tröjor och allt vad det är. Men nu får man uppskatta det lite mer. 🙂

En simple t-shirt och jeans, vad mycket det betydde helt plötsligt. Att få fixa håret och naglarna. Mer betydelsefullt än vad det någonsin kunnat kännas. Eller är det bara jag som känner så?

Hur snygga är inte de här sneakers! Och nagellacket!! ?

 

Jacka / Nagellack / Väska / Sneakers / Jeans / Topp / Scarf / Örhängen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.