Stronger Life

Fokusera på det negativa

God morgon finaste ni !! Det är soligt och det är helg. Jag mår så jädrans bra och trotts trötthet så känner jag mig energisk. Jag är så där energisk i huvudet och i viljan men kroppen är väldigt avtrubbad pga pollen och slitage av dålig ergonomi. Jag ska nog installera mig i köket istället eller hitta en annan lösning, kanske ta upp datorn på övervåningen för att sitta bättre.

Alltså hur härligt blir det inte att slippa två våningar? Jag längtar tills vi får tag i en härlig 4a och kan ha allt på en och samma plan. Sänka månadskostnaderna och även kunna spara undan ännu mer pengar. Men det är klart att jag kommer att sakna vårt hem, vår altan, våra minnen otroligt mycket. 

Det är en tuff känsla att ens tänka tanken på hur fint vi har haft, hur härligt vi haft det och sen behöva lämna det. Vi har njutit till max men sen ska jag inte glömma och förminska alla de negativa sidorna. Jag måste försöka komma ihåg de även nu i vår-tider, nu när solen börjar skina mer, nu när värmen kommer så måste jag fortfarande komma ihåg allt det negativa jag inte orkar med. Jag måste säga att det blir första gången i mitt liv, som jag väljer att fokusera på det negativa än det positiva. Och sen hoppas jag och ber till högre makter att vi aldrig aldrig ska ångra mig för att ta det här steget. Men nu är vi nära!

Nu lämnar jag det bakom mig och går in på denna lördag. Vad ska vi göra nu när det är som det är. Till HM och byta några kläder? Kanske ska ta en skogspromenad med någon av mina föräldrar? Kanske borde åka till en lekpark med barnen? Eller ska man helt enkelt bara stanna hemma? Vad är bäst?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.