Stronger Life

Tacksam fredag

God morgon finaste ni!! Hur har ni det? Berätta om er situation, jobbar ni hemma, studerar ni, hur går era tankar?
Jag är hemma som sagt och idag får vi veta om vi ska fortsätta även kommande veckor. Vi hade fått det sagt till oss, att vi skulle jobba hemma fram till denna fredag men att vi skulle stämma av idag. Jag skulle bli förvånad om vi ska komma in till kontoret från och med nu? Nu när de varnar om att det kommer att bli värre. Men som sagt vi får se.

Denna fredag tänker jag att jag fokuserar på mina tacksamhets övningar och inte bara i mitt liv utan allas. 

? Jag är tacksam för att vi fick ett sätt att stanna upp världen på, så att planeten fick lite andrum. Missförstå mig rätt, jag är långt ifrån GLAD över att det här händer, jag vill inte att folk ska dö, förlora jobb och mycket annat. Men jag är glad för planetens skull.

? Jag är också tacksam för att jag fått chansen att jobba hemma varje dag nu och se hur det är. Att kunna styra sina egna tider, fika när man vill, luncha när man vill, träna när man vill, jag är i sjunde himlen även om det är lite ensamt. Men det blir vad man gör det till. Jag har fikat med en kollega, jag har lunchat med min man, jag pratar med människor varje dag.

? Jag är mycket tacksam för att vi har hälsan i behåll, än så länge peppar peppar så är vi friska. Lite pollen har attackerat oss men inget mer än så. Mina föräldrar mår bra och barnen med. Tack Gode Gud för det.

? Jag är väldigt tacksam för att det verkar som att vi hittat vår lägenhet som vi vill ha. Det är inte den standard som vi vill ha men det är en lägenhet som är stor, rymlig och faktiskt en bra mellanlandning för att sen se vart vi hamnar om 3 år (då barnen byter skola). Vi väntar nu bara på det sista beskedet för att veta om det blir av.

Vad känner du dig tacksam för denna fredag?
Det kan vara svårt att vara tacksam dessa tider men jag tror det blir ännu viktigare att ta sig en dag i alla fall, då man känner sig tacksam för det liv vi ändå har kvar. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.