Stronger Life

Glacial snygg

Innehåller annonslänkar

Hej på er! Solen skiner fast det är aningen disigt. Jag har just haft lunch, tränat ett härligt pass fast jag hade lite ont i huvudet. Tror jag har suttit inne för länge nu, fast jag tar ju promenader och allt. Men antar att det är ergonomin som spelar in i ens välmående också.

Hur som helst så insåg jag att min vattenflaska är kass. Och en annan sak jag tänkte på, var att jag dricker inte ens vatten här hemma. På kontoret så får jag i mig en massa vatten. Men nu får jag inte det. Så jag har kollat runt lite efter snygga vattenflaskor och hittade de här läckra som matchar med mobilen hehe. Vad tycker ni?

 

Carrara Gold Bottle / Carrara Gold Case / Wild Leopard Bottle / Wild Leopard Case / Port Laurent Marble Bottle / Port Laurent Marble Case

Nu mina vänner, så många jag skynda mig i väg på ett ärende jag har haft inplanerat länge med min dotter. Jag tänkte först avboka men sen kände jag att, nä vi måste göra det här för att inte det ska bli värre längre fram. Vi har trots allt inte utegångsförbud än i Sverige.

Vi fick dessutom förlängt 2 veckor till, att jobba hemma och som sagt vi är alla korttids permitterade ner till 40%. Så på måndag blir det bara 4 timmars arbete.. Nu har jag inget att skylla på alls gällande träningen, har all tid i världen att ta alla promenader jag vill och kan, samt plugga!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.