Stronger Life

Känns kaxigt

Innehåller annonslänkar

Har ni sett hur härligt väder vi kommer att få denna vecka? Det ska bli riktigt härligt på onsdag, hela 11 grader och jag hoppas på att få sol och kunna sitta en liten stund på altanen och sola. Shit när jag skriver ”altanen”, så inser jag hur mycket jag förmodligen kommer att sakna den. Det är rätt kaxigt att ha en altan, men den ger mig inte total lycka. Jag vill inte ha dyr måndagskostnad mer, jag vill sänka mina utgifter, få mer pengar till sparande och kunna nå mina drömmar att flytta till Spanien. Det känns läskigt när jag säger det rakt ut men det är ändå en dröm jag tror på. Jag har levt här i många år, men det är palmer jag vill ha, det är sol och värme jag behöver. Och när jag läser svenskarnas kommentarer om hur de har det där nere i Spanien så blir jag så avis men på ett bra sätt. Glad för deras skull, att de har uppnått sina drömmar och njuter varje dag. En vacker dag kommer jag också dit.

Men tills vi kommer dit så är det bara att ta på sig varmare kläder, en snygg rock kanske och njuta av solen lite mer påklädd än vad vi önskar. Undra hur den här sommaren kommer att bli? Varm eller kass? Med tanke på att vi inte hade någon vinter. Brukar man inte säga dålig vinter, dålig sommar? Eller hur va det nu igen?

 

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Didi

      Visst är de fina!! Jag älskar just den färgen också, det är en typisk rock-färg. Grattis om du är gravid. 🙂 Ha en fin dag du med <3