Stronger Life

Inte efter sommaren!

Jag är så glad att jag är klarat av två träningsdagar nu, jag har halkat efter rejält och nu måste jag hitta tillbaka. Imorgon blir det morgonträning tidigt, en intervallträning som går rätt så snabbt.

Idag har jag i alla fall fått en del gjort, massa jobb, träning, pappersarbete, samtal, planering av olika slag och jag hann prata igenom en hel del viktiga saker med maken också. Vi har haft svårt att ta ett beslut som varit rätt viktigt för oss men nu har vi kommit långt i det också.

Jag kämpar på med mina mål denna vecka. Jag kör på med min träning och kosten. Jag ska ut och promenera med min far imorgon också. De är instängda mina föräldrar, ensamma på var sitt håll. Jag tycker det är viktigt att ta hand om de så mycket man kan. Ut i skogen och hålla avstånd.

Hallå förresten, jag ville ju ha en 4a som jag fastnat lite för men när vi sms’ade med de som bor där så va de inne på att kanske flytta till augusti/september. Åh men alltså jag vill flytta nu!! Jag har ingen som helst lust att vänta så länge. Så nu vet jag inte längre hur det blir. Om de inte vill ta det innan så struntar jag i det, då går jag vidare med någon annan lägenhet. Det finns några få där ute som är potentiella hem för oss.

Håll tummarna nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.