Stronger Life

Mysig med gult

Innehåller annonslänkar

Det positiva med att jobba hemma är att jag kan träna när jag vill. Eftersom man inte direkt tar en riktig lunch på 45-60 minuter (finns ju ingen att prata med) så blir det många dagar, en lunch framför datorn/jobbet. Så att träna kan jag egentligen göra när jag vill. Även om jag idag helst bara vill gå omkring i mina mysiga hemmakläder, så har jag ändå tvingat mig på träningskläder och förbereder för att pass idag.

Jag känner mig deppig samtidigt som jag är entusiastisk när det handlar om våra lägenhetsbyten. Så många år som vi försökt komma fram till något, så många år vi tvekat. Så många år vi pratat om samma saker varje år men inte vågat. Nu står vi nära igen och det gör att det blir blandade känslor, depp, pepp, rädsla och pirrhet, allt över att få se vart vi kommer att hamna någonstans. Vi har verkligen alltid velat flytta till Enskede, helst Gubbängen men det verkar inte bli så. Just nu vet jag inget alls.

På med träningskläder, träna och sen äta lite lunch.
Ska se om jag hinner med en långpromenad lite senare, behöver frisk luft. Och sen ska jag leva i myskläder. Bästa och mjukaste från ⇓

 

 

Tröja / Trosa / BH / Byxa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.