Stronger Life

Hajar till ibland

Vad jobbigt det är när man ibland inte hänger med i barnens förändringar. Jag har alltid haft en tuff tjej som är rätt bra på att svara tillbaka när man säger något och hade en rätt uppkäftig attityd. Hon var mindre då. Men nu med åren så har hon börjat bli mer mjuk, lugn och känslig faktiskt. Men jag har inte hängt med i den förändringen och kan ibland låta rätt hård mot henne när hon är envis. Och den minen jag får, den dödar mig. Där snackar vi skuldkänslor deluxe från min sida. Usch jag vill bara ta kål på mig själv! Jag försöker lära mig och se vem hon är idag, förändringen är maxad och jag måste förändras jag med.

 

Jag är otroligt trött idag efter dagens jobb och spring. Jag har jobbat sedan 07 på morgonen, tränade vid lunch, jobbade vidare och åkte snabbt in till Farsta Centrum för att byta några plagg till barnen. Hem igen, fortsätta jobba, maken hämtade barnen, logga ut från jobb, fixa middag, göra läxor och nu är det dags för kvällsmys. Livet som förälder, härligt men fullt ös.

Jag har lätt för att glömma bort vad som händer i omvärlden när jag bara är här hemma och jobbar. Jag ser inte mycket av vad som händer därute, jag träffar inte många människor av rädsla att smitta mina föräldrar och eftersom jag jobbar, bloggar, tränar på dagarna så är det inte mycket nyheter jag följer heller. Så då och då glömmer jag helt vad det är som försegår i världen och när man inser det så hajar jag till rejält över det helvete vi upplever just nu.

Ta hand om er, hjälp småföretagare så gott ni kan, spara en massa pengar, handla smart och tänk på era medmänniskor.
God kväll.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.