Stronger Life

Stöttade småföretagare

God kväll finaste ni !!

Kvällen gick snabbt, jag var en sväng förbi min frisör som bytt lokal till en på Östermalmstorg. Hon är egen företagare och jag ville verkligen hjälpa henne. Tanken var att maken skulle köra in mig till stan men han fick förhinder och jag kunde inte avboka i sista sekund. Så jag fick åka in kommunalt och herre Gud så dött det var.

 

Bussarna hade stängda dörrar så man fick inte gå in på framsidan utan bara där bak i bussen.
Tunnelbanorna hade bara en person per bås (4-kants del).
Gatorna var tomma och de få som gick på gatorna hade halsdukar kring munnen och halva ansiktet. Det ända jag väntade på var zombies som skulle hoppa upp. Likt hunden som ska hugga sin husses tå.

Det hela är så overkligt, så sjukt overkligt att det händer i världen och det får mig att undra hur ekonomin kommer att se ut för oss människor, företagen och speciellt de små. Jag är ändå glad att jag tog mig in och stöttade E.J med min tid, så att inte alla hennes kunder avbokar.

Nu är jag tillbaka till verkligheten av familjelivet. Gör matteläxor och läser med mina barn. Det är nationella proven i skolorna just nu och jag är rätt glad att de inte stängt ner skolorna än, så att barnen hinner göra klart det. Att halka efter i undervisning är inget som är bra tycker jag, att skicka hem barnen skulle dessutom innebära att vi föräldrar måste hjälpa till mycket mer med skolan och har man fler barn så blir det ett heltidsarbete och när man redan har ett heltidsarbete så är det inte lätt alls.. tycker synd om de ensamstående mammorna.

Jaja vi får se hur det blir. Maken kom i alla fall hem med 5 kg ris idag hahaha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.