Stronger Life

Bra alternativ

Jag längtar till ikväll. Lillan försvinner på pyjamasparty och övernattar hos kompisen. Så jag är hemma med maken och äldsta dottern ikväll.  Så för att hon inte ska få tråkigt så har vi sagt att vi ska göra det riktigt mysig för henne .. det blir gott att äta, mysa och filmkväll eller talang.

Först tänkte jag boka hotellnatt för oss tre för att ha lite extra lyxigt men sen insåg jag att det är inte smart att utsätta sig för massa snuskigt virus bara för att ha kul en natt. 28 nya fall corona virus när jag kollade igårkväll. Totalt 94 fall i Sweden, känns ju lagom kul. Allt handlar ju inte om att man går och dör eller nått, faktiskt så är jag inte sugen på att ligga på sjukhus, isolerad från familjen, förlora pengar från jobbet, få hög feber etc. Det är många på jobbet som tar det så nonchalant och tycker att alla överdriver. Men saken är att oavsett om det är som influensan eller inte att fler dör av influensan varje år tex, så vill jag bara inte bli smittad eftersom jag har äldre föräldrar ..

Ja ja, Corona eller inte så ska jag få i mig nått gott just nu. Jag har gjort världens godaste proteinbars med jordnötssmör.. Nyttigare till frukosten och mellisarna! Jag tycker verkligen om jordnötssmör och då att få veta att det finns de som har protein i sig också.. ja då är det ju extra nice.

Jordnötssmör med protein

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.